Om mig

Intresse för färg och form har alltid legat mig varmt om hjärtat. Likaså naturen och växtligheten och dess förunderliga förmåga att beröra genom årstidernas skiftningar. Dess färger och former i olika blad och strukturer kan tillsammans med vatten och olika material skapa en sinnesstämning som berör.

Att äntligen få arbeta med trädgård och växter i skapandets form blev verklighet då jag bestämde mig för att satsa på nytt yrke och sätta mig på skolbänken igen. Denna gång på SLU (Sveriges Lantbruksuniversiet, Alnarp). 2013 tog jag examen och titulerar mig nu som, Trädgårdsingenjör med inriktning Design.

Till vardags arbetar jag på Löddeköpinge Plantskola, vilken är en fantastisk grön oas värt ett besök. Parallellt driver jag mitt företag FormaGrönt Trädgårdsarkitektur för att stimulera mitt intresse för trädgård och för att skapa och uttrycka det människor önskar med sin trädgård.

Affärsidé

Planera och rita trädgårdar, främst inom den privata sektorn.

Vision

Skapa trädgårdslösningar som uppfyller kundens behov och önskan och som på sikt leder till den förväntade drömträdgården.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.
Känsla för färg & form.